Βράβευση της ιστοσελίδας Ελληνικές Γαρίδες Χερσαίας Εκτροφής στα Ermis Awards 2014

Το βράδυ της Τρίτης 16/12 , στην κατάμεστη αίθουσα του Παλλάς, κερδίσαμε για την ιστοσελίδα των Ελληνικών Γαρίδων Χερσαίας Εκτροφής, το Ermis Silver στην κατηγορία Digital / Website (Fast Moving Consumer Goods) των Ermis Awards - σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κλάδου της επικοινωνίας και διαφήμισης στην Ελλάδα.

Είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν βραβευόμαστε για την αγάπη μας για τη δουλειά μας και την προσήλωσή μας στη σχεδίαση και κατασκευή σχεδιαστικά άρτιων και λειτουργικών ιστοσελίδων. Η πραγματική μας επιτυχία όμως είναι η επιτυχία των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, όλοι όσοι μας εμπιστεύονται για να δώσουμε "ψηφιακή ζωή" στα δικά τους projects.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας στην Point Blank, αλλά και στους συνεργάτες μας στη διαφημιστική εταιρία Blender με τους οποίους μοιραζόμαστε αυτό το βραβείο. 

Η σχεδίαση και ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε από την Point Blank για λογαριασμό της Blender, η οποία ήταν υπεύθυνη και για το concept της παρουσίασης. H φωτορεαλιστική απεικόνιση των εγκαταστάσεων είναι έργο της False True.

Η one page ιστοσελίδα των Εληνικών Γαρίδων έχει βραβευθεί ως  Webiste of the Day στα CSS Design Awards και έχει λάβει Honorable Mention στα Awwwards.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το project εδώ.