Άννα Βαρούχα

Concept οπτικής επικοινωνίας

Η Αθηναία αρχιτέκτονας της ομάδας αποτελεί το πρόσωπο της ομάδας στην πρωτεύουσα. Σπούδασε Aρχιτεκτονική στο AΠΘ και έκανε Master στις Ψηφιακές Mορφές Tέχνης στην ΑΣΚΤ της Aθήνας. Έχει παρακολουθήσει ετήσια σεμινάρια δημιουργικού ντοκιμαντέρ, οργάνωσης παραγωγής κ.ά. Έργα της έχoυν παρουσιαστεί σε πολλά Φεστιβάλ (Florence International Expo, Athens Video Art Festival, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, MIR κ.ά.)

Eργάζεται πάνω στον σχεδιασμό rich media projects, στην οργάνωση και επιμέλεια παραγωγών, καθώς και σε εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας. Μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με την Μπιενάλε της Αθήνας το 2009 (2η, «Heaven») ως συντονίστρια και το 2011 (3η, «Μονόδρομος») ως διευθύντρια έργου καθώς και με το Διεθνές Φεστιβάλ Kόμικς της Aθήνας το 2009 (13ο) ως επιμελήτρια της Έκθεσης Αφιέρωμα στο Ρωσικό και Ουκρανικό Κόμικ και το 2012 (14ο, «Αντοχή Υλικών») ως διευθύντρια έργου.

Με εκτενή εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση πολιτισμικών έργων, η Άννα αναλαμβάνει την εκπόνηση concept και στρατηγικής επικοινωνίας σε έργα που εφάπτονται με τον κλάδο του πολιτισμού και των τεχνών.

Εξειδίκευση

  • Σχεδιασμός rich media projects
  • Οργάνωση & επιμέλεια παραγωγών
  • Εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας
  • Καλλιτεχνική διεύθυνση