Developers? Ελάτε να δουλέψουμε μαζί

Το 2021 ξεκίνησε για την Point Blank με μια σειρά από νέα ενδιαφέροντα έργα στα σκαριά. Αναζητούμε συνεργάτες developers για να ενισχύσουμε την ομάδα μας και να τα εκτελέσουμε. 

Επιθυμητό skillset

Ψάχνουμε ανθρώπους με πολλά και διαφορετικά skills σε web τεχνολογίες:

Drupal developers

Τα έργα μας υλοποιούνται σε Drupal. Αν γνωρίζετε Drupal, θα θέλαμε να συμμετάσχετε στην αρχιτεκτονική μεγάλων και σύνθετων έργων, να γράψουμε modules και twig templates, να συνδεθούμε μέσω APIs με τρίτα συστήματα, να γράψουμε behat tests, να στήσουμε τα CI/CD εργαλεία μας. Ακόμη και αν είστε σε junior ή μεσαίο επίπεδο, ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε και να αυξήσετε τις ικανότητές σας πλάι στους seniors της ομάδας. 

Front-end developers

H front-end προσέγγιση της ομάδας είναι component-driven και χρησιμοποιεί ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης το storybook. Στα έργα μας θα παραδώσουμε απαιτητικά front-end, με interactive visualisations, infographics, GSAP animations, custom layouts και accessibility standards. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε σχέση με το Drupal για να ενταχθείτε στην front-end ομάδα. 

Άλλα skills

Αν έχετε γνώσεις σε data visualisations και συγκεκριμένα σε Highcharts (για γραφήματα) ή Leaflet (για χάρτες), μαζί θα φτιάξουμε παπάδες. Αν γνωρίζετε από Solr ή συναφείς τεχνολογίες, θα αξιοποιήσουμε αυτό το expertise. Έχετε δουλέψει με Behat για testing; Γνωρίζετε από CI/CD; Μαζί θα φτιάξουμε εξαιρετικά automated pipelines. 

Επίπεδο εμπειρίας

  • Ως senior, θα εμπλακείτε στην αρχιτεκτονική, θα εκτελέσετε τα πιο απαιτητικά ή καίρια κομμάτια και θα επιβλέπετε - καθοδηγείτε την δουλειά των λιγότερο έμπειρων της ομάδας. Θα έχετε εμπλοκή στην τεχνική διαχείριση των έργων και λόγο στις αποφάσεις που παίρνονται σε επίπεδο management.
  • Ως μέσου επιπέδου, θα δουλεύετε υπό την καθοδήγηση των leads. Θα είστε σε πιο προστατευμένο περιβάλλον ώστε να είστε ασφαλείς και παραγωγικοί. Σταδιακά θα αυξηθεί το comfort zone σας και θα αναλαμβάνετε πιο απαιτητικά tasks. 
  • Ως junior, επενδύουμε στην εκπαίδευσή σας ώστε να φτάσετε γρήγορα σε έναν ικανό βαθμό ανεξαρτησίας. Θα χρειαστεί να διαβάσετε αρκετά και να πειραματιστείτε ώστε να εξοικειωθείτε με το τεχνικό οικοσύστημα και το κάθε έργο. Θα έχετε συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας. 

Διαθεσιμότητα

Ιδανικά ενδιαφερόμαστε για full-time συνεργασία, η οποία θα είναι αρχικά λόγω των συνθηκών αποκλειστικά remote. Σε επόμενο χρόνο όταν ξαναζωντανέψει το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη, θα χαρούμε να δουλέψουμε και από κοντά εφόσον το επιθυμείτε. 

Στην παρούσα φάση, είμαστε επίσης ανοιχτοί και σε πιο περιορισμένη διαθεσιμότητα, part time ή συγκεκριμένες ώρες ανά εβδομάδα. Εναλλακτικά, μπορούμε και να δουλέψουμε μαζί σε per-project σχέση όπως θα συμφωνήσουμε. 

Perks

Η Point Blank είναι μια οριζόντια συνεργατική επιχείρηση με προτεραιότητα στον άνθρωπο. Θέλουμε δίπλα μας χαρούμενους συνεργάτες. Η γνώμη όλων μετράει, οι αποφάσεις παίρνονται συμμετοχικά, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. 

Έχουμε μια ποιοτική καθημερινότητα χωρίς εντάσεις. Δεν επιβάλλουμε, αλλά συνδιαμορφώνουμε λύσεις. 

Σεβόμαστε τον προσωπικό μας χρόνο. Δεν δουλεύουμε υπερωρίες. Είμαστε γενναιόδωροι με αργίες και άδειες. 

Προσφέρουμε ανταγωνιστικες απολαβές. 

Ελάτε να μιλήσουμε

Στείλτε μας ένα μήνυμα στο jobs@pointblank.gr και πείτε μας λίγα λόγια για εσάς. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.