Παρουσίαση της Point Blank με θέμα το Content Strategy στο DrupalCamp Spain 2016

Η ιστορική πόλη της Γρανάδα, φιλοξένησε για φέτος την ετήσια συνάντηση της ισπανικής Drupal κοινότητας. Το event έλαβε χώρα το τριήμερο 22-24 Απριλίου. Η Παρασκευή 22 Απριλίου αφιερώθηκε σε sprints, workshops και το business day ενώ, τέσσερα παράλληλα tracks παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 23-24 Απρίλη. 

Την Point Blank εκπροσώπησε ο Στέλιος Κουράκης κάνοντας μια παρουσίαση στο Business & Strategy track με θέμα "Designing for Success: Content-First design". Τόνισε την σημασία του καλού περιεχομένου για ένα επιτυχημένο website και επιχείρησε να εξετάσει το πώς η έγκαιρη πρόβλεψη-στρατηγική περιεχομένου μπορεί να ενταχθεί στην παραγωγική διαδικασία. Διαβάστε την περίληψη της ομιλίας στο site του DrupalCamp.

Έχοντας ζήσει οκτώ χρόνια στην Ισπανία, ο Στέλιος δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί ξανά τη χώρα και να ανταλλάξει τεχνογνωσία με τους ισπανούς Drupalistas.

Το φετινό event είχε έντονα διεθνή χαρακτήρα με τις μισές παρουσιάσεις να γίνονται στα αγγλικά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δρώμενα στην κεντρική ιστοσελίδα του DrupalCamp Spain 2016 όπως και στο Facebook της οργάνωσης.