Προσφέρουμε απλές λύσεις,
σε σύνθετες προκλήσεις.

One column

Custom Solutions

Η πελατοκεντρική αντίληψη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε. Η custom προσέγγιση υπηρετεί αυτήν ακριβώς την αντίληψη. Πρόκειται για τη χάραξη μιας μοναδικής στρατηγικής για κάθε πελάτη και για κάθε project.

Αυτό σημαίνει ότι η ανάλυση της αγοράς που απευθύνεται ο πελάτης, η αναγνώριση των πραγματικών αναγκών του κοινού-στόχου, ο καθορισμός των επικοινωνιακών στόχων, η επιλογή του κοκτέιλ τεχνολογιών, η οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας και ο έλεγχος του αποτελέσματος προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη και του project.

One column

User Experience

Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε ψηφιακή εφαρμογή και ταυτόχρονα η διασφάλιση μιας εξαιρετικής εμπειρίας για τον χρήστη. Η δουλειά μας επικεντρώνεται στη βαθιά κατανόηση των χρηστών, στις ανάγκες, στις απαιτήσεις, τις ικανότητες και τους περιορισμούς τους.

Σκοπός του User Experience Design είναι η ενίσχυση της ικανοποίησης των χρηστών με τη βελτίωση της χρηστικότητας, της προσβασιμότητας και της ευχαρίστησης που προκύπτει από την αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Περιλαμβάνει την έρευνα των αναγκών του χρήστη της υπηρεσίας, την ανάλυση και τον σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής της πληροφορίας, τη δημιουργία διαγραμμάτων ροης, navigation maps, interactive prototypes και τέλος τη διενέργεια usability tests.

Βασική μας επιδίωξη είναι οι χρήστες να αποκτούν αξία σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε.

One column

Content Strategy

Κάθε επιτυχημένο website συνοδεύεται από ισχυρό περιεχόμενο. Η αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου σ’ ένα website στοχεύει στην αποτελεσματική πρόσληψη και κατανόηση του μηνύματος από την πλευρά του δέκτη και την επίτευξη των επικοινωνιακών στόχων.

Το content strategy αναλύει, συντονίζει και οργανώνει την παραγωγή των κειμένων, των γραφικών και των πολυμέσων που αποτελούν το website, επιλέγοντας την κατάλληλη αφηγηματική διαδικασία για την επίτευξη του βέλτιστου επικοινωνιακού αποτελέσματος.

Ορίζοντας την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε, παράγουμε χρήσιμο και χρηστικό περιεχόμενο για τις ανάγκες του brand identity, του marketing και του SEO.

One column

Design & UI

Το σύγχρονο, λειτουργικό και εργονομικό User Interface Design αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας.

Σ’ έναν κόσμο όπου η ροή της πληροφόρησης υπερβαίνει τις δυνατότητες αποκωδικοποίησης από την πλευρά του δέκτη, πιστεύουμε πως ο απλός, σαφής και καθαρός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να ξεχωρίσει και να γίνει εύκολα κατανοητός.

Δίνουμε έμφαση στο αποτελεσματικό design που μεταφέρει σωστά τα επικοινωνιακά μηνύματα και υπηρετεί τους στόχους του κάθε project προσφέροντας παράλληλα μία μοναδική εμπειρία χρήσης.

Η σωστή απεικόνιση της πληροφορίας σε κάθε συσκευή, από smartphones ώς ultra-high definition desktop οθόνες είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η διαδικασία διαδραστικού σχεδιασμού αντιμετωπίζει από την αρχή την πρόκληση της σωστής προβολής σε όλο το εύρος των συσκευών που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν. 

One column

Drupal development

To Drupal είναι το αγαπημένο μας πολυεργαλείο όταν πρόκειται για απαιτητικά web applications. Στα πάνω από 15 χρόνια που δουλεύουμε με το Drupal, έχουμε κατασκευάσει κάθε είδους σύνθετα, διασυνδεδεμένα και αυτοματοποιημένα συστήματα.

Λατρεύουμε την ευέλικτη, επεκτάσιμη αρχιτεκτονική του Drupal, την προσήλωσή του στα web standards και την χρήση βέλτιστων πρακτικών που εγγυώνται μια εξαιρετική προσαρμοστικότητα σε κάθε τύπου ανάγκες.

Σήμερα, τα Drupal έργα μας υποστηρίζουν πύλες και δίκτυα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκτελούν αυτοματισμούς σε ευρωπαϊκά κρατικά ιδρύματα, διαχειρίζονται εκπαιδευτικές διαδικασίες σε κορυφαίους ελληνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και συμπληρώνουν την πληροφοριακή υποδομή των πελατών μας στον ιδιωτικό τομέα.

One column

WordPress & WooCommerce

Στον κόσμο των online επιχειρήσεων, το WordPress και το WooCommerce αποτελούν έναν αξεπέραστα επιτυχημένο συνδυασμό. Το WordPress, ένα ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης από κάθε συσκευή και συνοδεύεται από μια εκτενή συλλογή θεμάτων και προσθέτων, τα οποία είναι πλήρως προσαρμόσιμα στις ανάγκες σας. Όταν συνδυαστεί με το WooCommerce, μετατρέπεται σε ένα ισχυρό πλαίσιο e-commerce, που διευκολύνει τη διαχείριση προϊόντων, την επεξεργασία πληρωμών και τον έλεγχο αποθέματος.

Αυτή η δυναμική συνεργασία προσφέρει επεκτασιμότητα, υψηλή ασφάλεια και μια πλούσια ποικιλία επεκτάσεων, καθιστώντας την ιδανική λύση για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως του μεγέθους τους. Με τη φιλική προς την SEO δομή των ιστοσελίδων και το σχεδιασμό για χρήση από κάθε συσκευή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ευρύ κοινό, εξασφαλίζοντας μια άψογη παρουσίαση και μία εξαιρετική εμπειρία αγοράς για τους πελάτες σας.

One column

Informational Systems

Ειδικές αποστολές. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένα συστήματα διαχείρισης πληροφορίας που εφαρμόζουν το business logic της κάθε εταιρίας και προσφέρουν ισχυρές αυτοματοποιήσεις και εργαλεία εποπτείας, ικανά να καλύψουν ανάγκες που ξεφεύγουν από τον "μέσο όρο". Ελάτε να συζητήσουμε τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία για εσάς.

Έχουμε εκτενή εμπειρία στην διασύνδεση και γεφύρωση με τρίτες υπηρεσίες και συστήματα. Επικοινωνούμε με τραπεζικά ιδρύματα, ERP διαχείρισης αποθήκης, εργαλεία CRM, πλατφόρμες e-learning ή άλλα ανοικτά σύγχρονα συστήματα. Τα πληροφοριακά μας συστήματα μπορούν να διαχειρίζονται ενιαία την πληροφορία που συλλέγουν, παρέχοντας μια ενιαία πύλη διαχείρισης, αυτοματοποίησης και εποπτείας.

Για την ενσωμάτωση παλαιότερων legacy συστημάτων, εφαρμόζουμε μια σειρά από πρακτικές μεταφοράς δεδομένων (data migration) ικανές να εισάγουν στα νέα μας συστήματα κάθε είδους δομημένη πληροφορία. 

One column

E-Commerce

Το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου. Ασύλληπτες δυνατότητες σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο με απαιτήσεις εφάμιλλες του συμβατικού. Είναι πολύπλοκο γιατί απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και υποδομών αλλά και απλό γιατί έχουμε την τεχνογνωσία. Έχουμε μεταφέρει πολλές εμπορικές επιχειρήσεις στον online κόσμο με επιτυχία γιατί καταφέραμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας στην επιχειρηματική λογική του εκάστοτε πελάτη μας. Το επιχειρείν απαιτεί μοναδικούς χειρισμούς και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Τα διαχειριστικά εργαλεία που παράγουμε επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενασχόληση μόνο με το ζητούμενο: την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

One column

Branding & Visual Identity

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας δεν περιορίζεται στον σχεδιασμό ενός λογοτύπου. Ο τρόπος που μιλάμε στο κοινό μας μέσω των χρωμάτων, των σχεδιαστικών γραμμών, της τυπογραφίας, του φωτογραφικού υλικού ορίζει την συνολική εικόνα και τον χαρακτήρα του προϊόντος, της υπηρεσίας και της ίδιας της εταιρείας.

Το Branding έχει εφαρμογή σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική προώθηση και απομνημόνευση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρονται.

Δημιουργούμε σύγχρονα, ενδιαφέροντα, φρέσκα, eye-catchy brands βάσει των δεδομένων, των αναγκών και των επικοινωνιακών στόχων του κάθε πελάτη.

One column

Gaming & Edutainment

Είμαστε παθιασμένοι gamers που πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες του διαδραστικού gaming με στόχο τη μάθηση και τη διασκέδαση. Κατανοούμε ότι η διασκέδαση μπορεί να καταστήσει την εκπαίδευση πιο συναρπαστική, άμεση και ευχάριστη.

Τα παιχνίδια και οι εμπειρίες gamification μπορούν να ενισχύσουν δημιουργικά την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω διαφόρων καναλιών. Ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων όπως διαγωνισμοί, καμπάνιες επικοινωνίας και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψουμε μαζί εάν ο κόσμος του gaming είναι μια καλή επιλογή για τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.