Βράβευση της εργασίας της Point Blank "Κάνε το δικό σου" για την εταιρία Pitsos στα E-volution Awards 2012

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Ε-volution Αwards 2012, παρουσία σύσσωμης της αγοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα.

Στα Ε-volution Αwards βραβεύτηκε η εργασία της Point Blank "Κάνε το δικό σου" για την εταιρία Pitsos στη κατηγορία Social Media & Interactive Marketing. Το project αφορούσε τη  διενέργεια online διαγωνισμού μέσω της πλατφόρμας του Facebook όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σύγχρονο ψυγείο PITSOS με την δική τους εικόνα εκτυπωμένη στη πρόσοψη. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εταιρίες Πλαίσιο Computers, Public World, Multirama, Eurobank EFG, Winbank (Τράπεζα Πειραιώς), Χρυσή Ευκαιρία, Airtickets, travelplanet24 μεταξύ άλλων. Τις απονομές των βραβείων έκαναν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, πρόεδροι φορέων και ινστιτούτων και εκπρόσωποι της πολιτείας. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάσθηκε μια πρόσφατη έρευνα, αναφορικά με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα το 2011, αλλά και με τη συμπεριφορά των ελλήνων online καταναλωτών. Το γενικότερο μήνυμα που προκύπτει από την έρευνα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο καθώς η εμπορική δραστηριότητα των ελληνικών e-επιχειρήσεων εντείνεται, ενώ ο έλληνας καταναλωτής εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις για τις αγορές του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα αυξάνεται ο αριθμός των Ελλήνων online καταναλωτών κατά περίπου 30% τα τελευταία χρόνια αλλά και ο μέσος όρος της αξίας των αγορών τους που πλέον φτάνει τα 1.150 ευρώ ετησίως, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος αξίας online αγορών στην Ευρώπη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από την έρευνα προκύπτει ότι τα 2/3 των online αγορών γίνονται μέσω Ελληνικών sites.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα e-volution awards μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο: http://www.evolutionawards.gr